Gîte L’ARONDE (3 épis)

‎6 slaapkamers – 10/12 personen‎

De gîte is gelegen in het dorpje Olloy sur Viroin met alle winkels op wandelafstand: twee bakkers, een slager-traiteur, een viswinkel, een apotheek, een restaurant, twee cafés, een biowinkel, twee superettes, een postkantoor , een fysiotherapeut en een arts.‎

Het treinstation van Olloy is een halte voor een toeristentreintje die van Mariembourg naar Treignes gaat. In het station bevindt zich ook le musée des légendes.

De gîte

De gîte is een duurzaam gerenoveerd huis dat volledig gericht is op het bieden van een maximaal comfort voor de bezoekers.

Op de gelijkvloers vind je een volledig uitgeruste keuken met een eettafel voor 12 personen. Daarnaast is er een ruimte met een tafel die prima geschikt is voor kinderen (twee kinderstoelen zijn aanwezig).

Er is ook een ruime zithoek waar je ‘s avonds gezellig kan samenkomen. Deze ruimte heeft een smart-tv en een houtkachel. Indien nodig kunnen twee personen hier slapen in sofabedden.

Nog altijd op de gelijkvloers is er een volledig uitgerust lokaal met was-en droogmachine die zich naast een heel ruim lokaal dat volledig gericht is op de fietsliefhebbers. Het lokaal kan niet enkel gebruikt worden als fietsenstalling maar ook voor herstellingen van de fiets.

De slaap-en badkamers zijn verdeeld over de eerste en tweede verdieping. In totaal zijn er zes slaapkamers voor max. 10 personen: twee kamers met eenpersoonsbedden en vier kamers voor twee personen (waaronder één stapelbed). Op elke verdieping is er één badkamer.

Het huis heeft een ruime en charmante tuin met voor de kinderen een houten speelhuis met schommel en glijbaan.

Er zijn drie private parkings aan het huis alsook een oplaadpaal voor elektrische voertuigen.

Contacteer ons indien u meer informatie wenst!

(Gelieve in het Frans te communiceren)

Ons adres

L’Aronde Gîte rural ***Épis

Rue Cheraivoie 23, 5670 Viroinval (Olloy-sur-Viroin)

Tél: +32 (0) 475 47 67 83

E-mail: info@gitelaronde.be

Bankrekening (ING)

BE59 3631 4286 9926